PRELCHIM SRL      PRELCHIM SRL
 


DOMENII DE ACTIVITATE S.C. PRELCHIM S.R.L.

1. Constructii civile si industriale.

2. Constructii, amenajari si reabilitari drumuri,regularizari si traversari cursuri de ape si cai rutiere, alimentari cu apa si canalizare.

3. Productia si comercializarea confectiilor metalice, prelucrari mecanice, protejarea suprafetelor metalice si nemetalice, tamplarie metalica (aluminiu)

4. Productia si comercializarea grundurilor, vopselurilor si lacurilor, precum si a diluantilor necesari dizolvarii acestora, obtinandu-se in final sisteme proprii de protectie anticoroziva a suprafetelor metalice, testate in laboratoarele INCERC si POLICOLOR.De asemenea producem si vopsea pentru lemn si beton.

5. Repararea si intretinerea stalpilor din metal si armaturilor in retele electrice si statii electrice (prin vopsitorii, inlocuiri de repere si sudura lor, repararea fundatiilor), defrisari pentru mentinerea culoarelor de siguranta la liniile electrice aeriene.

6. Efectuarea de reparatii curente si capitale in domeniul constructiilor (zidarie, vopsitorie, zugravit, faianta, gresie, instalatii sanitare) si modernizari (tavane false, pereti despartitori , lambriuri etc.).

7. Executie si reparatii bransamente aeriene si/sau subterane la 0,4 kV;

8. Executie si reparatii retele de iluminat public aeriene si/sau subterane;

9. Executie si reparatii retele de alimentare cu energie electrica a ansamblurilor de locuinte;

10. Executie si reparatii retele electrice aeriene si/sau subterane de 0,4-400 kV, posturi de transformare 20/0,4kV, montaj fibra optica ;

11. Executie si reparatii instalatii electrice interioare in constructii civile si industriale;

12. Lucrari de constructii aferente retelelor electrice de 0,4-400 kV, inclusiv prize de pamant ;

13. Lucrari de izolatii termice, hidrofuge si protectie anticoroziva ;

14. Executare de statii electrice si de lucrari la partea electrica a centralelor ;

15. Proiectare linii electrice aeriene de 0,4-400 kV, linii electrice subterane de 0,4-220 kV, statii electrice si instalatii apartinand partii electrice a centralelor, posturi de transformare, instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane;